Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeåbyrå öppnar nytt kontor

Publicerad 14 december 2015

Affärsliv24. Mediebyrån Context Media i Umeå blir, som första byrå norr om Stockholm, medlem i Sveriges Mediebyråer. Samtidigt växer byrån och etablerar kontor i Luleå.

Peter Westman.

Context Media har, genom grundarna Peter Westman och Christoffer Danell, bedrivit verksamhet i drygt ett år med fokus på Norrland och norrländska företag. Byrån växer och har nu samarbete med ett 30-tal kunder. Enligt företaget har man hela tiden jobbat kanaloberoende med full transparens vilket nu resulterat i ett medlemskap i Sveriges Mediebyråer.

– Det känns fantastiskt att vi redan efter ett år fått klart med medlemskap i Sveriges Mediebyråer, det förstärker vår seriositet och visar att vi har rätt arbetssätt mot kunderna, säger Peter Westman, ägare och mediestrateg på Context Media.

– Ja, det är glädjande att även norra Sverige får en byrå som antagits som medlem i Sveriges Mediebyråer, säger Staffan Slörner, vd på Sveriges Mediebyråer.

Context Media har under hösten även etablerat ett kontor i Luleå. Staffan Petersson går in som delägare och mediestrateg och ansvarar för etableringen. Han har lång erfarenhet från mediebranschen och kommer närmast från TV4 där han arbetat i tio år.

Context Media hjälper företag att optimera sina medieinvesteringar.

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Mest läst på Affärsliv24
Affärsbloggen
Visa alla bloggar
Ny vd till känt  Umeåbolag

Ny vd till känt
Umeåbolag

Affärsliv24. Efter några tunga år ser den nya vd:n positivt på framtiden. 0

Företag gav  274 jobb i länet

Företag gav
274 jobb i länet

Affärsliv24. – Jag är både glad och stolt, säger distriktschefen. 0

Umeåprofil köper  konkursdrabbat bolag

Umeåprofil köper
konkursdrabbat bolag

Affärsliv24. Dagen innan julafton gick bolaget i konkurs – nu köps det upp av Umeåprofilen. 0

Karriär i Norr