Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Nya resor ut i Europa med Finnair

Publicerad 18 augusti 2016

Affärsliv24. Sommaren 2017 introducerar Finnair fyra flygrutter från Helsingfors till resmål i Europa. Reykjavik är först ut och följs sedan av de tre Medelhavsöarna Korfu, Menorca och Ibiza som alla kommer att trafikeras av Finnair nästa sommar.

Helsingfors har allt mer blivit ett nav för Västerbottningarna för flyg ut i Europa. Nu lanserar Finnair fyra nya flyglinjer från den finska huvudstaden.

Den isländska huvudstaden Reykjavik trafikeras mellan 11 april och 28 oktober 2017 fyra gånger i veckan. Finnair börjar även flyga veckovis på söndagar till Korfu i Grekland och Menorca i Spanien. Mellan den 17 juni och 12 augusti tillkommer dessutom en flyglinje till Ibiza med avgång på lördagar.

– Många svenskar har fått upp ögonen för Reykjavik som turistdestination, och Ibiza, Menorca och Korfu är alla tre populära semesterorter och passar väl in i vår utökade satsning på den svenska marknaden, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair.

Förutom att utöka antalet flyglinjer kommer Finnair att öka frekvensen på två rutter till nästa sommar. Från och med den 27 mars flyger bolaget nio gångar i veckan till Dublin och även frekvensen till Edinburgh utökas till fem avgångar i veckan.

På torsdagen meddelade också flygbolaget Easyjet att man börjar flyga mellan Åre Östersund Airport och London Gatwick. Resorna sker från december till april.

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Mest läst på Affärsliv24
Affärsbloggen
Visa alla bloggar
Ny vd till känt  Umeåbolag

Ny vd till känt
Umeåbolag

Affärsliv24. Efter några tunga år ser den nya vd:n positivt på framtiden. 0

Företag gav  274 jobb i länet

Företag gav
274 jobb i länet

Affärsliv24. – Jag är både glad och stolt, säger distriktschefen. 0

Umeåprofil köper  konkursdrabbat bolag

Umeåprofil köper
konkursdrabbat bolag

Affärsliv24. Dagen innan julafton gick bolaget i konkurs – nu köps det upp av Umeåprofilen. 0

Karriär i Norr