Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Johan och Henrik Zetterstedt grundade Fastighetsnytt 1994.

Fastighetsnytt köps upp av jätte

Publicerad 11 januari 2017 (uppdaterad 11 januari 2017)

Affärsliv24. Bonnier har köpt upp Fastighetsnytt Förlags AB, Sveriges ledande medie- och konferensaktör inom fastighetsbranschen.

Från branschtidningen Fastighetsnytt har bolaget utvecklats till ett både brett och lönsamt nischmediehus. Bland annat står bolaget bakom mötesplatsen Business Arena som till exempel arrangeras i Umeå, som står för den övervägande delen av bolagets omsättning.

Nu köps företaget upp av Bonnier.

– Det är mycket roligt att addera det här välskötta företaget till Bonnier. Grundarna Johan och Henrik Zetterstedt har genom djup branschkännedom och stort affärsmannaskap skapat medier och arenor som är omistliga för beslutsfattarna i svensk fastighetsbransch, säger Mikael Nestius, vd vid Bonnier Business Media.

Fastighetsnytt kommer i fortsättningen att drivas som en del av Bonniers svenska business to business-verksamhet inom affärsområdet News. Där ingår i dag bland annat Dagens industri, Dagens Medicin, Veckans Affärer och Resumé.

– Vi har ett långsiktigt engagemang för bolaget och ser fram emot att utveckla och dela med oss av vår entreprenörsanda i den nya organisationen. Därför fortsätter Henrik och jag att vara aktiva i företagets strategiska utveckling tillsammans med personalen och den nya ägaren, säger Johan Zetterstedt.

 

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Mest läst på Affärsliv24
Affärsbloggen
Visa alla bloggar
Ny vd till känt  Umeåbolag

Ny vd till känt
Umeåbolag

Affärsliv24. Efter några tunga år ser den nya vd:n positivt på framtiden. 0

Företag gav  274 jobb i länet

Företag gav
274 jobb i länet

Affärsliv24. – Jag är både glad och stolt, säger distriktschefen. 0

Umeåprofil köper  konkursdrabbat bolag

Umeåprofil köper
konkursdrabbat bolag

Affärsliv24. Dagen innan julafton gick bolaget i konkurs – nu köps det upp av Umeåprofilen. 0

Karriär i Norr