Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeåbyrån Halleluja har fått en ny vd och anställer även en ny projektledare. Från vänster: Erik Wennberg, Nico Allergren, nyanställda Nadja Lindgren, Stefan Gillblad och Stefan Parkbring.

Ny vd till Umeåföretag – fler anställs

Publicerad 28 februari 2017 (uppdaterad 28 februari 2017)

Affärsliv24. Umeåbyrån Halleluja har fått en ny vd efter Mattias Önell. I höstas klev Nico Allergren in på tjänsten och nu anställs även en ny projektledare – Nadja Lindgren.

Enligt ett pressmeddelande är det ökad efterfrågan av Hallelujas strategiska och kreativa tjänster – inte minst inom det digitala – som ligger bakom utvecklingen.

Den nya vd:n Nico Allergren har 15 års erfarenhet som marknadsförare på byråer i både Stockholm och Umeå, och Nadja Lindgren, nyanställd projektledare, har tidigare bland annat jobbat på Heja, Racer och Humbly.

Utöver förändringar i organisationen har även en ny webbplats nyligen lanserats.

– Jag tror att den ökade efterfrågan som vi upplever bottnar i byråns förståelse för kundens affärer. Och vi vill verkligen ta ansvar för, och driva, strukturella marknadsprocesser tillsammans med våra uppdragsgivare, säger Nico Allergren.

Bland annat jobbar Halleluja med kunder som Balticgruppen, Norrlandsoperan och Utopia. Förra året var byrån även nominerad till Gyllene Hjulet i två kategorier för sitt arbete med Balticgruppens Change the game.

Men Nico Allergren uttrycker fler ambitioner:

– Vi vill bli Sveriges lyckligaste byrå, säger han. Det är inte bara snack, utan för oss en självklar målsättning i vår vardag. Det krävs att vi skapar och vårdar goda relationer med våra uppdragsgivare, men också med varandra i gruppen. Och för att nå dit arbetar vi mål- och effektstyrt, både internt och mot kund, och med uppdrag som vi verkligen känner för. Vi vill göra verklig nytta.

För Nadja Lindgren känns jobbytet sporrande.

– Jag är inne på mitt tolfte år i branschen och känner mig mer peppad än någonsin tidigare. Det är ett härligt gäng att komma in i, med riktigt duktiga kollegor och spännande kunder.

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Mest läst på Affärsliv24
Affärsbloggen
Visa alla bloggar
Ny vd till känt  Umeåbolag

Ny vd till känt
Umeåbolag

Affärsliv24. Efter några tunga år ser den nya vd:n positivt på framtiden. 0

Företag gav  274 jobb i länet

Företag gav
274 jobb i länet

Affärsliv24. – Jag är både glad och stolt, säger distriktschefen. 0

Umeåprofil köper  konkursdrabbat bolag

Umeåprofil köper
konkursdrabbat bolag

Affärsliv24. Dagen innan julafton gick bolaget i konkurs – nu köps det upp av Umeåprofilen. 0

Karriär i Norr