Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Skylt från Zone Systems.

Ny vd till länsföretag

Publicerad 10 mars 2017

Affärsliv24. Zone Systems i Skellefteå har fått en ny vd i Ann-Sofi Lindmark. Eller nygammal rättare sagt. Hon var nämligen vd i bolaget mellan 2006 och 2010 också.

Skyltföretaget Zone Systems är inne i händelserik fas. Bolaget har fått två nya dotterbolag – Sign Master och Digital Signage Solutions Sweden AB – och nu jobbar man med att se över produktsortimentet, förtydliga uppföljningsstrukturen och öka bolagets marknadsnärvaro.

För att lyckas med dessa uppgifter har man plockat in ett antal nya och drivna personer i bolaget, står det i ett pressmeddelande.

Ann-Sofi Lindmark har klivit in som vd och företaget har även fått en ny ekonomichef – Linda Ditrich. Ny sälj- och marknadschef är Olof Viklund.

Ann-Sofi Lindmark.

Ann-Sofi Lindmark.

Erik Karlsson har anställts som konstruktör och ny Key Account Manager blir Mats Alkeskog, som tidigare har arbetat som säljare på det nuvarande dotterbolaget Sign Master.

– Det känns roligt! Tillsammans har vi lång erfarenhet och stor kompetens – vi bildar ett vasst team, säger Mats Alkeskog.

Ann-Sofi Lindmark har var vd för Zone Systems en gång tidigare, mellan 2006 och 2010. Hon ersätter nu den tidigare vd:n JP Lyttinen.

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Mest läst på Affärsliv24
Affärsbloggen
Visa alla bloggar
Bilprofil i  Umeå byter jobb

Klart: Bilprofil i
Umeå byter jobb

Affärsliv24. Efter drygt 12 år på bilfirman går profilen vidare mot nya utmaningar. 0

Umeåbolag skapar  snabbaste e-handeln

Umeåbolag skapar
snabbaste e-handeln

Affärsliv24. Två av Umeås prisade startups har skapat en av landets snabbaste sajter för e-handel. 0

Coop köper  Ica-butik i Umeå

Klart: Coop köper
Ica-butik i Umeå

Affärsliv24. Butiken ska ställas om till en Coop på rekordtid. 0

Karriär i Norr