Klart: Det är Umeåmäklarens nya jobb

Annica Åslund Olsén, tidigare delägare i Fastighetsbyrån i Umeå, stannar kvar i fastighetsbranschen,

Hon har gått in som delägare i affärsbyrån Value & Friends, med fokus på kommersiella fastigheter, som öppnar kontor i Umeå.

Ett av hennes första uppdrag är att sälja en restaurang- och kontorsfastighet i Umeå,

– Det känns väldigt inspirerande att få vara med från början och starta upp det nya konceptet i Umeå, säger Åslund Olsén.

Value & Friends har sedan starten 1984 fokuserat sin affärsexpertis till Skellefteå där man bland annat arbetat med redovisning, affärsrådgivning, affärsutveckling, revision och konsultation vid bolagsbildningar och ägarskiften.

Under de senaste åren har företaget expanderat ordentligt och man är nu cirka 30 medarbetare.

Nu tar företaget nästa steg i utvecklingen när man etablerar ett nytt kontor i Umeå.

– Vi har känt att det finns en öppning i Umeå med både intresse och behov, så är det ett naturligt steg för oss att öppna kontor där tillsammans med Annica. Vår målsättning är att bygga upp kontoret med fler medarbetare och fler tjänster inom bland annat fastighetsaffären, säger Stefan Enmark.

Jan Holmstedt på Skellefteåkontoret har varit verksam även i Umeå. Magnus Orregård är en annan anställd på Skellefteåkontoret.

Ett uppdrag som han har är att sälja Ikea Industry i Lycksele. Något avtal har ännu inte skrivits.

Aktuella uppdrag som Åslund Olsén har är att sälja en kontors- och restaurangfastighet på Kabelvägen i Umeå och en industrifastighet i Lövånger.