Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Ida Backlund, juryordförande för Årets Blivande Entreprenör, Meiju Vartiainen, Handelshögskolan i Umeå, och Mattias Matsson, Porfessionals Nord.

Umeåbor vann på stor gala i Stockholm

Publicerad 17 mars 2017

Affärsliv24. Mattias Matsson, grundare av Professionals Nord Rekrytering AB, korades på onsdagskvällen till Årets Unga Entreprenör Norr. Till Årets Blivande Entreprenör utsågs Meiju Vartiainen, student vid Handelshögskolan i Umeå

Mattias Matsson röstades fram av Founders Alliance medlemmar till Årets Unga Entreprenör Norr. Utmärkelsen delades ut på Entreprenörsgalan Öst som hölls i Stockholm på onsdagen. Hans affärsidé är personaluthyrning och rekrytering med 100 procent fokus mot Norrland.

– Att få ta emot utmärkelsen är en jättebra början på året, och jag delar detta med alla mina underbara medarbetare. Det var en fantastisk kväll och väldigt givande att få prata med andra entreprenörer i samma situation, säger Mattias Matsson.

Mattias Matsson grundade Professionals Nord Rekrytering 2015.

Utmärkelsen Årets Unga Entreprenör består av fyra regionala deltävlingar som pågår under våren och där den nationella vinnaren koras på Entreprenörsgalan Sverige 21 september 2017.

Meiju Vartiainen, student vid Handelshögskolan i Umeå, prosades som Årets Blivande Entreprenör. Tidigare på dagen hade hon, inför en jury bestående av medlemmar från Founders Alliances nätverk, beskrivit sin lösning på hur man kan driva sitt företag till framgång utan att bränna ut sig.

Motiveringen för vinnaren löd:

”Med en blandning av glädje, ödmjukhet och beslutsamhet ser denna person inga hinder för att uppnå sin entreprenörsdröm. Glöden och drivkraften gör att juryn ser en ung person med stor potential att bli en framtida företagsbyggare.”

– Jätteroligt att vinna! Det ger en riktig energikick till mitt fortsatta arbete. Det var helt fantastiskt att träffa alla entreprenörer, och att få ta del av deras erfarenheter är jätteinspirerande, jag kan lära mig mycket av dem.

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Mest läst på Affärsliv24
Affärsbloggen
Visa alla bloggar
Ny vd till känt  Umeåbolag

Ny vd till känt
Umeåbolag

Affärsliv24. Efter några tunga år ser den nya vd:n positivt på framtiden. 0

Företag gav  274 jobb i länet

Företag gav
274 jobb i länet

Affärsliv24. – Jag är både glad och stolt, säger distriktschefen. 0

Umeåprofil köper  konkursdrabbat bolag

Umeåprofil köper
konkursdrabbat bolag

Affärsliv24. Dagen innan julafton gick bolaget i konkurs – nu köps det upp av Umeåprofilen. 0

Karriär i Norr