Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Pressmeddelande från Fkon AB

BDA estate partner hjälper svenskar hitta sitt drömboende på spanska solkusten

Publicerad 28 november 2016 (uppdaterad 28 november 2016)

BDA estate partner är en ny tjänst som hjälper personer som har tänkt köpa fastighet i Spanien.

– Vi hjälper kunder att fokusera på sitt drömboende och förbereder dem på vad de behöver för att köpa och äga en fastighet i Spanien, säger Marlene Haraldsson, en av delägarna i Fkon AB som tillhandahåller denna rådgivande tjänst.

Många drömmer om att köpa fastighet eller lägenhet på spanska solkusten och att tillbringa hela eller delar av året i värmen vid havet. Men vägen till förverkligande kan vara kurvig och full av hinder.

BDA estate partner är ingen mäklartjänst utan en rådgivande tjänst som ska hjälpa personer att förstå hur och vad som behövs för att köpa en fastighet i Spanien. Det innebär att hjälpa dem hela vägen före, under och efter affären. BDA estate partner fungerar som en hjälpande hand till dem för att se till att alla kontakter, information, och andra viktiga bitar fungerar så smidigt som möjligt, allt för att underlätta köp och ägande av deras fastighet i Spanien.

– Vår uppgift är att helt enkelt att hjälpa dessa personer att få en insikt hur den spanska fastighetsmarknaden fungerar. Vi hjälper dem att analysera vad deras drömfastighet är och förbereder kunderna på vad de behöver för att köpa en fastighet i Spanien och att äga den med allt vad det innebär. På så vis kan våra kunder fokusera på att välja ut sitt drömboende, säger Marlene Haraldsson, en av delägarna i Fkon AB som tillhandahåller denna rådgivande tjänst.

Rolf Stenvall och hans hustru Lena Stenvall har köpt lägenhet i Spanien, i Riviera del Sol. De upptäckte då hur krångligt många delar var innan affären blev klar. Detta trots stor erfarenhet av försäljning och företagande i Sverige.

– De misstag vi gjorde och de svårigheter vi ställdes inför fick oss att inse behovet av en partner som kan avlasta och undvika fällor. Det är anledningen till att vi på Fkon AB har startat tjänsten BDA säger Rolf Stenvall, delägare i Fkon AB.

– BDA estate partner är en tjänst i tiden. Vi hjälper dem som vill köpa fastighet i Spanien men hittills inte vågat ta steget på grund av alla frågetecken som finns, säger Rolf Stenvall avslutningsvis.

 

För mer information:
Marlene Haraldsson, 010 4984120
Mail: marlene.haraldsson@bdaestatepartner.se
Hemsida:
www.bdaestatepartner.se
BDA estate partner är en rådgivningstjänst av Fkon AB i Umeå

 

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Pressmeddelanden
Åtta anställda  drabbas av konkurs

Åtta anställda
drabbas av konkurs

Affärsliv24. Ett Umeåföretag med åtta anställda har begärt sig i konkurs.  0

Nya ägare tar över travrestaurangen

Nya ägare tar över travrestaurangen

Affärsliv24. Bryter även ut restaurangen på ishallen från O´learys. 0

Satsar på fler målgrupper

TV: Satsar på fler målgrupper

Affärsliv24. Krögarna bakom O’Learys i Umeå tar nu över ytterligare en restaurang och satsar på fler målgrupper. 0

Ny vd tillsätts  i storkoncern

Ny vd tillsätts
i storkoncern

Affärsliv24. Efter att två koncerner slagits samman blir det förändringar i ledningsgrupperna. 0

Karriär i Norr