Pressmeddelande från Jippp Eventbyrå

Bothnia Business Boat is BACK!

Publicerad 3 mars kl. 15:00
Bothnia Business Boat is back! Den 11-12 maj 2017 arrangeras Bothnia Business Boat för andra året i rad – kryssningen mellan Umeå och Vasa där företag från Österbotten och Västerbotten möts, nätverkar, lyssnar på intressanta föredrag och gör affärer.

Det är Jippo Eventbyrå och Wasaline, i samarbete med Affärsliv 24, Österbottens Företagarförening och Kust-Österbottens Företagare, som arrangerar Bothnia Business Boat. Syftet är att skapa en årligen återkommande nätverksplats, där näringslivet från Österbotten och Västerbotten har möjlighet att träffas under avslappande former.

- Vi har ett långsiktigt mål att göra Bothnia Business Boat till den mest välbesökta och populära nätverksplatsen för företagare i Västerbotten och Österbotten, säger Björn Widstrand, säljchef på VK Media. Första upplagan, som vi körde i oktober 2016, var uppskattad bland deltagarna, men nu jobbar vi vidare på att utveckla konceptet och finslipa både programmet och allt kring arrangemanget.

Bothnia Business Boat ska bjuda på aktuella och inspirerande teman och föredragshållare, företagsinriktade workshops samt olika typer av uppstyrda nätverksaktiviteter, som exempelvis Speed Dating á la företag, som gör att deltagarna får prata med de som de kanske inte skulle ha pratat med annars.

Program 2017
Programmet för 2017 har, förutom nätverkande, fokus på innovativ försäljning & marknadsföring samt Employee Branding och kompetensförsörjning.

Som föredragshållare medverkar bl.a. Miko Heinilä från Kyrö Destillery, Vasa, som säljer sina produkter över hela världen, varav Napue (gin) blev utsedd till världens bästa av IWSC 2015.

Med i programmet finns också en av världens mest framgångsrika kvinnliga rallyförare; svenska Ramona Karlsson, som har varit aktiv i motorsport sedan hon var fyra år. Innan hon började tävla i rally 2001 körde hon motocross, crosskart och rallycross, och 2012 drev hon eget team i PWRC. 2013 blev hon tillsammans med sin co-driver Miriam Walfridsson de första svenska kvinnorna att vinna SM-finalen i rally, och dessutom framröstad till “Årets Bilsportare” samt utvald till “Årets rallyförare”. Från och med 2015 är Ramona den första kvinnliga föraren i världen att driva ett Supercar-team.

Läs mer och se hela programmet för Bothnia Business Boat på: jippoeventbyra.se/kryssning

För mer information kontakta
Anna Morén
Projektledare
Jippo Eventbyrå/VK Media
090-17 61 82
072-068 73 39
anna.moren@jippoeventbyra.se

Annons
Annons
Annons
Västerbottens-Kuriren
facebooktwitterinstagramrss
phone
  • Växeln
  • 090-17 60 00
  • Redaktionen
  • 090-17 60 10
  • 090-17 60 11
geo
  • Besöksadress
  • VK
  • Förrådsvägen 9
  • 901 70 Umeå
Ansvarig utgivare: Ingvar Näslund | © Copyright Västerbottens-Kuriren | Allt material på sajten är skyddat enligt upphovsrätten