Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på affärsliv24.vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Pressmeddelande från Hyllcenter i Umeå AB

Hyllcenter firar 40 år och blir Marbodal Umeå

Publicerad 24 februari 2017

Hyllcenter firar 40 år – gör stor satsning med helt nybyggd butik
Hyllcenter totalrenoverar butiken och bygger upp en helt ny butiksmiljö lagom till 40-årsjubileumet. I den nya butiken kommer kök att ha betydligt större utrymme, vilket ligger helt i linje med Hyllcenters framtida inriktning.
Den nya butiken kommer att bjuda på betydligt mer inspiration och vara anpassad till dagens verksamhet. Hyllcenter har gått från att sälja hyllor till att bli något helt annat. Idag kan du på Hyllcenter hitta mycket av det du behöver till din bostad, vare sig det är till hallen, köket, badrummet eller tvättstugan. Även uterum och glasräcken finns i sortimentet.
– Det stämmer att det är full huggning här, säger Björn Nygren, vd på Hyllcenter, och fortsätter: – Vi kommer att satsa ännu mer på kök framöver och har utökat vårt samarbete med Marbodal och blir Marbodal Umeå. Samtidigt behåller vi vårt produktsortiment med till exempel egentillverkade skjutdörrar.
Hyllcenter i Umeå öppnades 1977. Butiken ligger på Björnvägen 15, i handelsområdet Stora Birk, vid E4:an norr om Umeå. Hyllcenter har 3 heltidsanställda och omsatte 2015 drygt 8 miljoner kronor.

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.

Pressmeddelanden
Ny delägare i  it-bolag i Umeå

Ny delägare i
it-bolag i Umeå

Affärsliv24. En Umeåbo med tio år i it-branschen går in som delägare i ett nytt bolag. 0

Forskaren: Handla &quotglokalt"!

Forskaren: Handla "glokalt"!

Affärsliv24. Handla globalt, men ändå lokalt – handla ”glokalt” menar Hanna Berg, forskare på Handelshögskolan i Stockholm. 0

Matjätte öppnar  e-handel i Umeå

Matjätte öppnar
e-handel i Umeå

Affärsliv24. I vår kan Umeåborna börja handla mat på nätet. 0

Karriär i Norr